Panneau-dormirFa uns dies, la Cèlia que va assistir al nostre seminari OYE! (open your eyes by TSC) ens va demanar que escrivíssim una petita entrada per la seva revista www.eixprofessional.com, que té difusió per les terres del Bages.

La seva pregunta va ser per què és imprescindible que una empresa tingui presència a la xarxa?

Una cosa que sembla obvia per a tots els que estem immersos en blogs, explicant  les nostres coses al Twitter i promocionant la nostra vida al Facebook. Som uns quants i va creixent, tal com ens mostra l’estudi de generacions en línia del 2009 (PewInternet) als EUA o els indicadors de l’ONTSI a Espanya (Observatori Nacional de les Telecomunicacions i de la Societat de la Informació), però encara no estem tots, així que la pregunta ens va semblar encara pertinent i per això us fem partícips de la nostra resposta:

Si algú que ha estat adormit 100 anys, en despertar ens preguntés Necessito tenir telèfon?, sense dubtar-ho li contestarem que és imprescindible. El mateix succeeix amb Internet i l’empresa. A ningú se li acud tenir una botiga o un local sense posar un cartell a la porta per fer-se visible a aquells que passegen.

Ara hi ha un nou carrer, un nou país, un nou canal en què estar presents: Internet, amb les seves regles, maneres i implicacions, que en molts casos van més enllà de la construcció d’una web. Per aquest nou canal “naveguen” els nous consumidors que volen el mateix de sempre, però estan utilitzant noves eines, i nosaltres ens despertem ja? ”

Nota informativa:

Aquest post va ser publicat en anteriors versions de la web de TSC. El publiquem  amb finalitats documentals.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *