Aquest mes d’agost ha estat molt productiu i innovador per a TSC, ens hem endinsat en la posada en marxa d’una escola d’alt rendiment de vela de rodes, altrament dit “Land Sailing”.

Després d’alguns mesos de treball intens, reunions, esperes, converses amb amics … TSC està preparada per anunciar que “there is a new track in town“: L’escola de vela de rodes “Land Sailing BCN”

TSC_LandsailingBCN_logoLand Sailing BCN, és una realitat que veurà la llum al Gener del 2015,  està ubicada davant del front marítim de Barcelona amb un terreny asfaltat de més de 300 metres de llarg per 200 d’ample.

Es pot arribar a peu o en transport públic i compta amb una infraestructura immillorable.

A TSC ens agraden els reptes… hi estem treballant molt dur  perquè la iniciativa bé s’ho val, de fet en tenim un objectiu a curt termini:

Volem que la pràctica d’aquest esport, recentment reconegut pel consell general de l’esport del Govern de Catalunya, no sigui un pou més per a subvencions públiques.

L’escola ofereix serveis per al gran públic que sense ser atletes d’alta competició vulguin practicar-lo i gaudir dels seus innumerables beneficis. Així doncs l’hem dotada d’un model de negoci per tal de fer l’escola sostenible.

TSC_LandsailingBCN_competicio

A més a més Land Sailing BCN per la seva ubicació i per l’esport que s’hi practica és una bona plataforma per a la esponsorització privada. Seguim treballant per aconseguir patrocini per la creació d’un equip/club sota l’aixopluc de Land Sailing BCN que ens representi a les competicions nacionals e internacionals.

Per saber-ne: http://LandSailingBCN.com


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *