Observem, analitzem, diagnostiquem i implantem la solució al costat de la direcció.

Interim Management

L’Interim Management tradicionalment respon a necessitats molt diverses: fusions, reestructuracions, reflotament d’empreses, etc.

A TSC l’utilitzem en organitzacions amb una estructura gerencial reduïda que necessiten un directiu centrat en: la reorganització d’un equip, la reestructuració de processos de treball, el lideratge per a provocar un canvi, o simplement portar a terme una tasca o projecte concret.

Els interim managers, per tant, vindrien a ser “directius de lloguer”.

El principal avantatge per a l’empresa és que no ha de contractar un nou directiu, de manera que el cost no és fix, sinó variable. El interim manager, a més, no amenaça la posició de la resta de directius, perquè no hi és per quedar-se, sinó per a acompanyar, implantar i marxar.

A TSC treballem en diferents modalitats i en diferents àrees d’expertesa.


Escoltem, observem i establim una conversa per comprendre les necessitats específiques de cada projecte i obtenir un 
diagnòstic global.


Fixem i definim 
conjuntament els objectius i passos a seguir, amb els equips, els recursos i la selecció de proveïdors necessaris, per tal de que allò que cal fer es faci.


Dirigim l’execució del pla d’acció 
amb el nostre client, transferint “knowhow” i habilitats a l’equip amb el que treballem.

Enfocats a l’acció.

[vcex_portfolio_carousel include_categories=”casosdexit” order=”DESC” orderby=”date” style=”default” item_width=”200″ min_slides=”1″ max_slides=”5″ items_scroll=”page” auto_play=”true” infinite_loop=”true” timeout_duration=”5000″ arrows=”true” thumbnail_link=”post” img_width=”200″ img_height=”9999″ img_overlay_disable=”false” title=”false” excerpt=”false” excerpt_length=”30″ img_hover_style=”fade-out” count=”40″ custom_excerpt_trim=”true”]