Feu-nos la vostra consulta.

Us volem proporcionar un primer contacte per resoldre els dubtes o questions sobre: el vostre projecte emprenedor, màrqueting i comunicació, estratègia de negoci, gestió y mediació en l’empresa familiar (successió, pla estratègic, desenvolupament directiu), ens podeu preguntar sobre qualsevol tema de les nostres àrees d’expertesa.

El nostre compromís: respondre en menys de 24 hores.

Per què ho fem? Perquè creiem que es una manera de fer-nos reals i de que pugueu fer un tast dels nostres serveis i la nostra manera de treballar.

Obrim les portes a les vostres consultes online.


Escoltem, observem i establim una conversa per comprendre les necessitats específiques de cada projecte i obtenir un 
diagnòstic global.


Fixem
conjuntament els objectius i passos a seguir, amb els equips, els recursos i la selecció de proveïdors necessaris, per tal de que allò que cal fer es faci.


Dirigim l’execució del pla d’acció 
amb el nostre client, transferint “knowhow” i habilitats a l’equip amb el que treballem.

[vcex_staff_grid order=”ASC” orderby=”rand” posts_per_page=”3″ pagination=”false” columns=”3″ grid_style=”fit-columns” filter=”false” center_filter=”no” all_text=”All” thumb_link=”nowhere” overlay_style=”slideup-title-white” img_width=”300″ img_height=”9999″ img_filter=”none” title=”true” title_link=”nowhere” excerpt=”true” excerpt_length=”50″ read_more=”false” read_more_text=”view post” social_links=”true”]