Feu-nos la vostra consulta.

Us volem proporcionar un primer contacte per resoldre els dubtes o questions sobre: el vostre projecte emprenedor, màrqueting i comunicació, estratègia de negoci, gestió y mediació en l’empresa familiar (successió, pla estratègic, desenvolupament directiu), ens podeu preguntar sobre qualsevol tema de les nostres àrees d’expertesa.

El nostre compromís: respondre en menys de 24 hores.

Per què ho fem? Perquè creiem que es una manera de fer-nos reals i de que pugueu fer un tast dels nostres serveis i la nostra manera de treballar.

Obrim les portes a les vostres consultes online.


Escoltem, observem i establim una conversa per comprendre les necessitats específiques de cada projecte i obtenir un 
diagnòstic global.


Fixem
conjuntament els objectius i passos a seguir, amb els equips, els recursos i la selecció de proveïdors necessaris, per tal de que allò que cal fer es faci.


Dirigim l’execució del pla d’acció 
amb el nostre client, transferint “knowhow” i habilitats a l’equip amb el que treballem.

Miguel Ángel Hernaiz Polo

Miguel Ángel Hernaiz Polo

El nostre expert en tecnologia per a l’empresa. Porta treballant amb ordinadors i xarxes des d’abans que s’implantés la carrera. Excel·lent formador i millor tecnòleg, tota empresa voldria comptar amb el seu creatiu saber i la seva implicació.

Aliats TSC

Aliats TSC

El major èxit ha estat comptar sempre amb la col·laboració de grans professionals i millors persones, per a trobar la solució més òptima. Allà on no arribem nosaltres arriben ells. Comptem amb una xarxa de col·laboradors que ens resolen des d’aspectes legals, fiscals i/o financers fins a disseny gràfic.

Cristina Aparicio Nicolás

Cristina Aparicio Nicolás

La nostra experta en estratègia de Negoci. És diplomada en el Postgrau de Direcció General Innovadora per la UB. Màster en Màrqueting i vendes per EADA, llicenciada en Psicologia. Professora del Postgrau de Gestió de Gerència Local de la Universitat Rovira i Virgili.