Feu-nos la vostra consulta.

Us volem proporcionar un primer contacte per resoldre els dubtes o questions sobre: el vostre projecte emprenedor, màrqueting i comunicació, estratègia de negoci, gestió y mediació en l’empresa familiar (successió, pla estratègic, desenvolupament directiu), ens podeu preguntar sobre qualsevol tema de les nostres àrees d’expertesa.

El nostre compromís: respondre en menys de 24 hores.

Per què ho fem? Perquè creiem que es una manera de fer-nos reals i de que pugueu fer un tast dels nostres serveis i la nostra manera de treballar.

Obrim les portes a les vostres consultes online.


Escoltem, observem i establim una conversa per comprendre les necessitats específiques de cada projecte i obtenir un 
diagnòstic global.


Fixem
conjuntament els objectius i passos a seguir, amb els equips, els recursos i la selecció de proveïdors necessaris, per tal de que allò que cal fer es faci.


Dirigim l’execució del pla d’acció 
amb el nostre client, transferint “knowhow” i habilitats a l’equip amb el que treballem.

Cristina Aparicio Nicolás

Cristina Aparicio Nicolás

La nostra experta en estratègia de Negoci. És diplomada en el Postgrau de Direcció General Innovadora per la UB. Màster en Màrqueting i vendes per EADA, llicenciada en Psicologia. Professora del Postgrau de Gestió de Gerència Local de la Universitat Rovira i Virgili.

Aliats TSC

Aliats TSC

El major èxit ha estat comptar sempre amb la col·laboració de grans professionals i millors persones, per a trobar la solució més òptima. Allà on no arribem nosaltres arriben ells. Comptem amb una xarxa de col·laboradors que ens resolen des d’aspectes legals, fiscals i/o financers fins a disseny gràfic.

Miguel Ángel Hernaiz Polo

Miguel Ángel Hernaiz Polo

El nostre expert en tecnologia per a l’empresa. Porta treballant amb ordinadors i xarxes des d’abans que s’implantés la carrera. Excel·lent formador i millor tecnòleg, tota empresa voldria comptar amb el seu creatiu saber i la seva implicació.