BRAND VALUE

Anàlisi, instal·lació i administració dels servidors web per als clients de l’agència de publicitat BRAND VALUE. Redimensionament dels servidors en funció de les campanyes publicitàries que llança.

ACTUAD

Anàlisi, instal·lació i administració dels servidors web per als clients de l’agència de publicitat. Redimensionament dels servidors en funció de les campanyes publicitàries que ACTUAD llança.

MUSEO DEL JUEGO

Anàlisi, disseny i implantació sobre la plataforma WordPress del fons documental del Museo del Juego. Maquetació de la revista semestral ATHLOS. museodeljuego.org

GARAGU

Anàlisi, disseny i programació del portal de viatges internacional garagu.com

INFO COSTABLANCA

Disseny, anàlisi i programació del portal info-costablanca.com per tal de convertir-lo en referent d’innovació en la gestió de continguts, tant en la seva qualitat com en quantitat sobre la Costa Blanca del Mediterrani. Al 2011, va ser aturat i venut.

Weight Watchers

Creació del Departament de Marketing Relacional donant suport a la Direcció de Marketing i al Director General. Optimització i redefinició el procés de selecció de les monitores WeightWatchers. Reorientació de la presència a la xarxa de Weight Watchers

EAE

Com adjunts a la Direcció, acompanyem a la Direcció de Marketing en l’organització i estrategia per al llançament de la campanya de mitjans on-line d’abril 2008.

DUPLICAT

Direcció Comercial i de Marketing para la generació de noves dinàmiques en la xarxa de vendes.

KINEMOCIONS

Assessoria tecnològica i presència a la xarxa.

KATLU GROUP

Fer-nos càrrec de la seva presència a la xarxa.

SOYMIMARCA S.L.

Estudi de viabilitat per a la implantació del Programa Formatiu Personal Branding Plan online. (www.personalbrandingplan.com)

Blokart Spain S.L.

Reconducció de l’estrategia comercial per tal d’obtenir la viabilitat esperada en la importació de blokarts per a la pràctica del carrovelisme a España.